Dagens outfit


en outfits till allt

REGINA COLLEGE CARDIGAN<br/><strong>299</strong> SEK | €34.95
PRICE ISABEL RIB SINGLET<br/><strong>99</strong> SEK | €9.95
JP Higher
FW Frans
Cardigan - Rut m.fl.
Linne - Rut m.fl.
Jeans - Bik bok
Shoes - Bik bok
 
En ganska enkel och snygg outit. Man kan ha den till en fest och till jobbet eller skolan.
Ska nog försöka köpa hem skorna. 
 

bw bl frank

BW BL Frank
 
499:- Bikbok
 

Därför jag inte har bloggat.

Har ingen antivirus program på min dator längre. Pappa håller på men de går fan heller bra. Och jag får inte låna hans. Ska försöka göra en update senare idag. vi hörs!

Testar acne ansiktstvätt från aco

Köpte detta idag. Besökte apoteket, eller snarare mamma och jag. Kom på att jag skulle kolla efter acne medel och sen så såg jag detta. En acne ansiktstvätt, knugga in de med papper. Och jag kan säga att det sved men de gick över på några minuter. Hoppas att min hy blir bättre, hatar att ha finnar och oren hy. Det värsta som finns.
 

Rock Me Sweater - Jeane Blush

Jeane Blush - Rock Me SweaterJeane Blush - Rock Me SweaterJeane Blush - Rock Me Sweater
Älskar tröjorna. 349:- Nelly.com

Köpte med mig en modetidning


Gina Tricot's ~ Earthy elements collection

Stickad tröja - 249:-
Jeans - 499:-
Topp - 299:-
Jeans - 499:-
 
En direktlänk till collektionen.
 
 
 

Dagens outfit ~

 
linne,gina tricot~jeans,cubus

Bikbok's nya webbshop.

OJ VindOJ Vind
OJ VIND jacket ~ 499:- ~ Bikbok
 
Ska nog beställa hem jackan, nu när man kan beställa hem eller annars sticker jag in till stan någon dag med någon. Men vill ha en vinter jack, och det såg jag på cubus, hmm vad ska jag ta? Kanske bättre att köpa en vinter jacka, fryser som fan nu ju fatta när det blir 20- usch hemsk tanke.

Tisdag

hej, sitter just nu på första bussen och ska snart byta buss. Har fysik läxa och kan fan inget känns de som, usch... Längtar till torsdag då är vi lediga!

...

Hej, sitter & kollar på x-factor fast jag skulle egentligen behöva plugga fysik. Men det orkar man ju icke. Har läxläsning före fysiken i morgon så får plugga järnet då ist. Tänkte försöka ta lite fina höstbilder. Liksom fixa ihop en snygg outfit och bara dra ut. Åh skulle vilja ha en systemkamra och ett stativ, det heter väl så? haha ah skit samma hoppas ni fattar vad jag menar. I dag har jag varit i skolan iallfall, skit tråkigt. Inte hänt mycket idag.. Drog till stallet efter och grejade där. Vill dra in till stan och shoppa. Men har inte mycket pengar usch hatar det. Måste börja jobba känner jag. Vet ni något ställe man kan börja jobba, typ en affär, eller nått? SKRIV isåfall.
 
 

all i want is you

Sarah bootsFay bag
top - gina tricot
jeans - gina tricot
shoes - bik bok
bag - bik bok

Oroa dig inte för morgondagen, i övermorgon är den över.

Hej, jag är lite hackligt i halsen och blöder mellan benen. Men annars är det bra. Idag regnar det som tusan. Tänkte iaf dra ut till stallet och fixa. Ska ordna så jag kan ha sadlarna någon annan stans nu över vintern. Och sen ska jag prata med pappa om att ta hem en hästtransport så jag kan börja träna mysan. Här går de långsamt fram, vet inte vad jag har för pappa. Måste snart börja skötta om mig själv känns de som eller hur man ska säga. Börja fixa allt för hästarna själv oså. Mamma och pappa ska ju inte göra de hela livet haha! Tänkte plinga till Pauline och fråga när hon har tid och komma och fotografera mig och mysan. Ska ju ha lite finare bilder till hästbloggen sen.

mensvärk = mjukitskläder

åh shit vad jag hatar mensvärk seriöst! har orienteringsprov idag också... döda mig :(

Live for today

Hej, sitter och kollar på tv och tar det lugnt helt enkelt. Jag hade ju fysikläxa till idag och det gick väl så där haha. Men det var ju bara en läxa. Blir ingen ridning idag, och mamma var hemma så hon gör stallet. Skit snällt. Får se vad jag gör i morgon om jag drar till linde eller om jag sticker hem. Inget kul med lindemarken egentligen? Men får se vad polarna säger, om dom vill ha med mig eller så.
Och den här bloggen är ju gjord för att skriva om mode & styling också. Och jag tänkte ta kamran någon dag och sticka ut någon stans och plåta lite bilder.

engelska

har engelska, känner mig död... har utvecklingsamtal efter skolan.

Huvudvärk, så man inte kunde sova inatt.

Hej, Ah ni ser ju rubriken. Är hemma från skolan, har någon obehaglig känning i huvudet. Men sticker ut till stallet efter några koppar kaffe haha de hjälper faktiskt! men vi hörs!

Godnatt

Säger godnatt för kommer nu lägga mig framför tven och bara mysa. Ska till skolan imorgon. Om jag inte har dunder mensvärk. Tror jag börjar få jäkelskapet usch hatart. Men får hoppas att jag inte har mensvärk  för då kan jag inte gå. Hatar att ha de. Slutar 15:10 i morgon så de är den senaste tiden att sluta, bläöö! Har elevensval sista timmen så de är ju ganska skönt. Hoppas jag fick textilslöjd annars är jag död.
Utveckling samtal på onsdag, DÖDA mig! Jag ska snacka med min handledare i morgon om mitt återgärdprogram usch.
vi hörs i morgon puss!

today outfit

linne -gina tricotjeans - cubus

har blogg.se appen nu

Sjukt glad att de har kommit en till anriod mobiler. Sitter och käkar lite medans jag kollar på tv.17 septemper

Hej, vaknade vid sex när jag är ledig? Ja jag är inte normal. Men det var bra på ett sett, för då kommer jag ut tidigare till hästtokarna. Blir inte att sticka till Linde med mamma idag, blir att vara hemma och greja i stallet. I morgon har vi ju läxa i fysiken, jag tog hem fel mapp. Så har inte pluggat någonting. Hatar att ha samma färg på mapparna, jag tog med mig engelskan som är blå och fysiken är också blå. Åh döö!

Hästbloggen, kommer nog komma upp snart, så man kan börja blogg där också. Men de är lite finputsningar på den tror jag. Och på denna blogg så ska headern komma upp idag tror jag? Haha får se vad Ronja säger.
 

Gina Tricot's Horse collection

Piké, 299:-

Om du följer alla regler, missar du det roliga.

Mitt första inlägg här då. Hoppar runt i alla bloggportaler tycker jag. Kommer iallfall driva denna modeblogg,kommer inte bara blogga om mode. Kommer skriva om min vardag också. Jag har ett stort intresse för hästar, har en hästblogg horselifebyemelie den är inte igång en eller hur man ska säga. Ska få en grymt snygg design till den som en tjej håller på och fixar till mig. Jag går i nian i Frövi, ett litet samhälla utanför Örebro. Jag gillar inte skolan så värst mycket. Men ska överleva ett år till. Sen ska jag börja på gymnasiet. Och jag vet inte vad jag ska välja, Kvinnersta inom hästlinjen, eller stylistlinjen. Men de svävar mot hästlinjen. Har ett stort intresse för styling och makeup. Men jag tror att jag inte kommer få så mycket jobb inom det. Så kommer bara ha styling som hobby. Och ha hästarna som jobb. Jag är som sagt 15 år gammal, men fyller 16 i januari. Kanske långt dit kanske ni tänker men längtar faktiskt till det haha. Bor i en byhåla i Lindesberg kommun(utanför örebro).
Vad jag gör på min fritid då? Jo jag rider på min häst Kommandos Minne, ett nordsvenskt sto på 23 år. Jag har fem stycken ponnysar också. Läs mer om dom på hästbloggen. Är mycket med mina fina vänner när jag har tid och när jag inte är i stallet. Och när jag har tid över, så brukar jag sticka in till stan och nöja mig lite, med shopping och gottis saker.
Kontakta mig? stylebyerikszon@live.se
fb; @Emelie Eriksson
Instagram; emelierikszon
kik; emelieerikszon

Timja top, 299:-

Gina Tricot

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.