Tisdag

Hej! Sitter just nu och försöker plugga so, men det går inte så jäkla bra som det faktiskt ska göra. Ska ha muntilig so förhör med några tjejer från klassen. Efter skolan stannar jag kvar i Frövi, för att sen dra vidare till pizzerian och äta lite med Erika, sen drar vi hem till henne och fixar oss. För vi ska dra till Linde och gå på gymnasie info. på fordon och resturang, haha är inte intresserad av något av dom. Men hänger bara med för Erikas skull. Hon ska gå fordon, jag som är en sån fin och snäll vän hänger med på sånt här.Hoppas de är några snygga godingar där då! 
 
Det kanske blir en mobilupdate på min outfit på eftermiddagen innan vi sticker, vi får se. Ska iallfall ha min millitär färgade blus som jag köpte i helgen, med ett par jeans, och ett par snygga boots. 

Kommentarer
amanda

sv: så lite så :D

Peppbloggen

Hej! Vi är två tjejer som går sista året på gymnasiet och vi har som projektarbete att göra en peppningsbok för att höja unga tjejers självkänsla. Vi har därför startat en blogg där vi uppdaterar med inspirerande och peppandeinlägg. Just nu har vi dessutom en enkät på bloggen som handlar om just självkänsla och vi skulle verkligen uppskatta om du kunde svara på den då det skulle hjälpa oss med vårt arbete! :)

För att komma direkt till enkäten kan du klicka dig in här:
http://peppningsbloggen.blogg.se/2012/november/enkat.html#commentBlogg: http://peppningsbloggen.blogg.se
2012-11-20 @ 23:14:01
M O A

Hej! Brukar ha "kollar" då och då för att se vilka som fortfarande följer mig av mina bloglovinbyten. Så följer du fortfarande mig? Jag följer i alla fall dig! Om du har tagit bort mig säg gärna till så försvinner du från min bloglovin. Kram :)Blogg: http://moaahlgren.blogg.se
2012-11-21 @ 19:35:27
my

SV: Jo jag med... men vill ändå ha lite snö bara lite lite :PBlogg: http://myranwall.blogg.se
2012-11-22 @ 18:49:08
Kommentera inl�gget h�r!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ih�g mig?

Trackback