Shorts, 199:- H&M

Riktigt snygga och ganska billiga faktiskt för sitt utseende. Ska nog beställa hem dem så snart som möjligt. Vad tycker ni?

Claudia knitted sweater, Julklappstips?

199:- Gina Tricot 
Riktig snygg stickad tröja, kanske ett bra julklappstips? Själv tänkte jag köpa den till mig själv. Ska beställa hem den eller åka in till stan efter att jag har varit till ullared. För jag ska ju till ullared som jag sa för ett tag sen, vi åker på lördag natten till söndagen, och sen så sover vi dör en natt och kommer hem på måndagskvällen. Kommer bli så grymt kul. Sen ska jag kolla efter lite julklappar om det finns lite fina grejer där, vi får se! 

Dagens

Outfit - Blus/hm,jeans/hm Facelook - svart ögonskugga med en gråglittrig skugga över, rosa läpppenna med ett matchande läppstift över. Volymmascara.

Kitty shirt

Snygg blus med nitar på ficklocken och axlarna. 299:- gina tricot

Bik bok+ Costume

DW Filicity
AB Bredt Belt
699:- Klänningen
299:- Skinnbälte

Fick en riktig sjuk inspiration av bikbok's nya kollektion, Bik bok Costume. En sån fin klänning och det där bältet till, blir så grymt snyggt! 


Sequin Bandeau Skater Dress

Reverse - Sequin Bandeau Skater Dress
599:- Nelly.com

FW Megan 2 Bikbok

FW Megan 2
FW Megan 2
399:- Bikbok
Snygga!

Tisdag

Hej! Sitter just nu och försöker plugga so, men det går inte så jäkla bra som det faktiskt ska göra. Ska ha muntilig so förhör med några tjejer från klassen. Efter skolan stannar jag kvar i Frövi, för att sen dra vidare till pizzerian och äta lite med Erika, sen drar vi hem till henne och fixar oss. För vi ska dra till Linde och gå på gymnasie info. på fordon och resturang, haha är inte intresserad av något av dom. Men hänger bara med för Erikas skull. Hon ska gå fordon, jag som är en sån fin och snäll vän hänger med på sånt här.Hoppas de är några snygga godingar där då! 
 
Det kanske blir en mobilupdate på min outfit på eftermiddagen innan vi sticker, vi får se. Ska iallfall ha min millitär färgade blus som jag köpte i helgen, med ett par jeans, och ett par snygga boots. 

Tiamo, scorett 599:-

Yvette HB-3001 PricillaLa
 
Alltså åh ge mig, Ronja köpte dom här igår och jag hade inte så mycket pengar kvar. Så kunde inte köpa dom, shit! Vill ha dom, blev skit avundsjuk på henne. Förstod att hon blev glad. Måste få 599:- kronor! Eller kanske julklapp. ÅH!

Örhängerna & halsbandet som jag köpte igår

 
Kanske lite dåliga bilder men men, smyckerna finns på bikbok. 

New in! 17-11-12

 Blus, millitärfärgad 299:- Bikbok
Blus 199:- HM
Klänning 199:- HM
 
Var till Örebro, med Ronja idag. Super trevligt hade vi, fick med mig lite plagg hem. Hittade en söt klänning till bröllop, älskar den! Sen två blusar, nu har jag ganska många blusar faktiskt. Köpte ett par örhängen och ett halsband också. Kommer nog bilder på det någon annan dag. Sen köpte jag lite underkläder också. 

Violet dress

399:- Gina tricot
Mycket snygg klänning, som man kan ha till fest. Eller vardagligt kan man också ha den till. Tänkte kolla in den när jag väl är i stan. Super snygg. Love it!

Susanna ao lace string&Susanna lace pushup bra

Finns även i andra färger, kolla in gina tricot.se

Snygga partyskor, 249:- H&M

Ska nog ta och köpa dom här till alla festligheter nu till jul och nyår!

Funderar på att köpa dom här godingarna

DW Peppy
299:- Bikbok
DW Lisa
299:- Bikbok
 
Ska på ett bröllop snart, plus en julfest/julbord. Måste köpa lite klänningar,för har inga nya.
Så tänkte titta in på bikbok på lördag om jag och Ronja kan komma in till örebro. Hoppas, för jag måste kolla hur dom ser ut i verkligheten. 
 

Ansökning

Hej! Sitter här och kolla på hur man ansöker till gymnasie. För det första så måste man ha dexter, och jag har inte det. Duktigt känner jag liksom! Men det är lärarnas fel som inte har fixat inlogg till mig på sisådär 3 år nu.. 
Så har skrivit in mitt personnummer och jag hoppas att jag får ett brev i brevlådan nästa vecka. Nu undrar ni säkert vart jag ska söka till och jag tror att jag ska ansöka till stylist. Men vill gå med min bästis som är ett år yngre. Så får ta ett sabbatsår eller annars så vet jag inte vad jag ska göra. Kanske blir svårt att komma in då? Ska mejla lite personer. Så får vi se helt enkelt hur det blir. För jag vill ha en gymnasieutbildning. vad tycker ni, hur ska jag göra?
'
Kolla på lite gamla bilder på mammas dator, haha kolla typ 2 år sen. Vad liten jag var, finns värre bilder shit!

Slitna toppar?

Det här är din hjälp, du som har slitna toppar eller har slitet hår för huvudtaget. Själv så köpte jag den och testa för jag hade så extremt slitna toppar! Jag prova den en gång och man såg ett jätte bra resultat första gången! Har använt hårinpackningen några dagar i rad och nu är håret fint och lent igen, inget slitet alls! Mycket nöjd med köpet, inte sista gången jag köper denna inpackning. Köpte den på Ö&B för 42 kronor, men finns så klart i en vanlig livsmedelsbutiker. 
 

Tube top on gina tricot

Sally tube top 99:-
Maddox sequins bandeau 99:-
Sally tube top 99:-
 

Push up bh - HM

Ljus aprikosfärg & mörkblåfärgade bh:ar, grymt snygg! 199:-/st finns på hm.

New shoes

 
649:- Skogiganten

Boots on kimstore

Boots
Studs Boots
Boots 599:- Kimstore

Studs Boots 599:- Kimstore
 
Så grymt snygga!

Torsdag

Hej! Tänkte skriva lite den här gången, har på mig en ansiktsmask just nu. Har pluggat lite också, men nu sitter jag här och tänkte svara på lite kommentarer. Idag har jag varit i skolan, dagen gick ganska snabbt faktiskt, så himla skönt. I morgon tänkte jag sätta på mig en snyggare outfit, om jag orkar haha. Men har bara haft mjukitskläder hela veckan typ så himla mys när man går i skolan faktiskt. Men i morgon ska jag försöka anstänga mig lite på outfiten. Och det är så himla skönt att det är fredag i morgon. Äntligen helg! 

KP RUMI

KP RumiKP RumiKP RumiKP Rumi
 
299:- BIKBOK

Kenza top

Kenza top on Ginatricot.se 
149:-

Lördag

Hejsan, det var ett tag sen. Själv mår jag fint, haft ett bra höstlov med mina pållar. Idag har jag varit till Arboga och firat Sandra, sen lämna jag datorn så Ronjas broder kan ladda ner AntiVirus programet på min dator.

Har även börjat sälja lite hästsaker som jag aldrig använder kul! har fått två saker sålda, så får 175 kronor mer i plånboken kul!

Och den 2-3 december så ska jag och mamma, min moster dra till ullared skitkul! Ska passa på och köpa hästsaker där, och helst hästtäcken som jag behöver till min storhästen och stora ponnyn.