Sitter här och grinnar i min ensamhet..

Åh kunde inte följa med för min mensvärk, försökte kämpa tills vi skulle åka men sen tänkte jag att jag inte kunde följa med och förstöra för dom andra.. Jag skulle bara sitta där och må dåligt.. Mår illa, ont i magen, sen känner jag mig yr?! Seriöst... Varför får inte jag ha kul på nyår? Fan! åh varför jag? vill bara dö just nu..
 
Ni får ha ett gott nytt år  alla, jag kommer fan inte ha det... Tur att jag har min vovvie och mina två missar i soffan!

Seriöst, varför ska mensvärken komma just idag?

Hej! Arg, irriterad tjej här... Vaknade med världens hemska mensvärk, och upptäckte att jag hade fått mens... Skit kul... Idag precis idag, när jag ska ha kul och fira nyår. Hoppas det blir bättre, för vill inte sitta i Örebro med mina bästa... Och göra deras kväll helt förstörd... För blir jävligt förbannad och less på mig själv & andra när jag har det här skiten... Usch vill bara gå och sova, aldrig vakna igen.. åhh döö.../arg Emelie här...

Men ska försöka sätta imig tabletter när känner att det börjar bli värre igen, just nu är magen okej... Har inte lika ont ännu... Åh hatar att ha det här skiten...buhh!
Uppdaterar mera senare! Puss

Nyårsklänningar

 
VILA - Multi Tube Dress hos Mylovebasket
Rare - Rare Peplum Dress With Sequins hos MylovebasketSparkz - Debbie Dress hos Mylovebasket
Dom här tre snyggingarna, ville jag väldigt gärna tipsa er om. Kanske lite sent att tipsa om klänningar till nyår. Men om jag skulle ha någon av dom här klänningar i garderoben så skulle jag ha haft den i morgon. Så grymt snygga. Älskar den första mest av allt!

Nytt år i morgon.

2012 börjar närma sig sitt slut...Och ett nytt år kommer komma. Med nya upplevelser. Mycket i mitt liv kommer förändras året 2013. Jag slutar skolan & börjar gymnasiet förmodligen. Jag blir 16. Längtar och ser verkligen fram imot det här nya året. Hoppas att det nya året kommer ge många roliga upplevelser. 
Många planer för det här året, men vet inte vilka jag ska ta... Det här året blir ett ganska viktigt år för mig. Hur ska jag leva, vart vill jag bo? Vad vill jag jobba som... Det här året har varit ganska jobbigt för mig med dom här tankarna. I vår ska jag välja mitt gymnasieval, kommer jag in? Om jag inte gör det vad gör jag då? Börja jobba  med mina hästar starta eget... Åh jag vet inte hur jag vill göra älskar och skulle vilja flytta  in till stan och leva livet liksom. Men vill inte lämna lantlivet heller... Är uppvuxen på landet och jag kommer alltid liksom vara en liten lanttöss haha..! Men jag vill också välja hur jag vill leva och veta att jag gjorde rätt. Man lever bara en gång liksom. Men jag skulle nog inte vilja vara en som bara håller på och reser runt liksom. Jag vill inte sitta där närjag är äldre och tycka att jag inte valde rätt väg. Jag vill inte lämna hästlivet åt stadslivet. Med mode, styling och mycket mycket mer! Men jag vet inte om jag vill jobba med hästar hela livet. Jag vet inte...hatar att inte veta vad jag vill.
 
Jag hoppas att ni kommer fira nya året med nära och kära för det ska jag göra. Och med mina två närmaste vänner, Sandra och Ronja. Ni får ha det så bra till det nya året. GOTT NYTT ÅR ALLA!

Min nya Canon E0S 1100D



Min bebis!

Dagens





Tröja- gina tricot/jeans-hm/örhängen-gina tricot

Juldagen

Sitter och kikar på Änglagård 3 som går på 4an. Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Och i morgon ska vi nog dra till Örebro och köpa en systemkamra till mig!! På torsdag eller fredag ska jag och min bebis Ronja dra till örebro och shoppa på mellandagsrean i stan. Kommer bli så roligt!

Nails

Fick mitt gele kit från Depends idag. Så kul! Prova den nu i kväll och tipparna känns som vanliga naglar. Lite ovant med lite längre naglar men man vänjer sig ganska bra! Och vet ni?! Jag fick pengar till en systemkamra av pappi! Så jävla lycklig. Skit många har fått nya mobil, jag själv ville ha en systemkamra, sen får jag se vad jag vill ha i födelsadagspresent. Kanske pengar till en iphone? Eller jag  vet faktiskt inte har en ganska bra mobil liksom. Får se hur jag  gör. Men blev skit glad för pengarna. Fick också 500 kronor av min kära faster.
Och sen fick jag nog allt som jag önska mig, vilken tur jag hade!!


Godjul mina kära läsare!





Nu är det jul igen!



Måste få mer paket under julgranen tycker jag, men det kommer mer under kvällen hoppas jag! I morgon så får vi öppna alla klappar kommer bli spännande!

Julstädning

Hej! Nu blir det julstädning som gäller, mitt rum ser förjävligt ut. Så jag ska städa och röja där inne, det är det första och sen blir det att sätta upp gardiner och pynta i mitt lilla rum. I kväll så blir det ingen utgång eller något, ska bara städa till jul! Är som ett barn faktiskt, nu när det börjar närma sig till julafton och så haha.. Är inte ni det? 

Igår var jag och mammi till Köping och julhandlade och mamma köpte lite julklappar till mig. Vet vad hon köpte tror jag haha. Spännande och se vad man har fått, men de mest är väl kläder och smink. Älskar det så kommer bli sjukt nöjd. Och jag har ångrat mig om systemkamran, vill bara ha pengar. Sen vill jag har kamran till födelsdagspresent. Fyller ju den 6:e januari. Blir ju 16 jävla år!
 
Gina outfits

Min mylovebasket konto, vill du följa mig?

 
Nyårsoutfit
Har fixat MyLoveBasket konto. Vet ni vad det är för något? Jasså inte? Det är ett konto som man kan fixa ihop outfits på. Följa varandra och så. Passar bra till mig iallfall, jag som vill fixa ihop outfits, men har inte så bra program på min dator. Så när jag hitta den här sidan så blev jag sjukt glad. Kolla in min hemsida, www.stylebyerikszon.mylovebasket.com  
 

Dagens


SH RB BIRGER

SH RB BirgerSH RB BirgerSH RB BirgerSH RB Birger
 
Snygga tjocktröjor från bikbok. Riktigt snygga! Super snyggt under skinnjackor. 199:-

Lillian skirt by monki

Lillian skirt
REA! 100:- Monki
Röd och snygg kjol fån Monki. Plus att den är på rea.

Earrings by gina tricot

 
Ni kanske håller på och letar efter accessoarer nu till jul och nyår. Eller kanske en julklapp till någon? Kika in på gina tricot's hemsida mycket snygga örhängen och andra accessoarer.

MissMe.se

Gold YOLO Vest Winter CreamMohair Cross Slouch Jumper
Igår klickade jag in på Kissies blogg, hon hade köpt dom här snygga godbitarna från missme. Super snygga verkligen. Ska försöka beställa hem dessa också, för blev verkligen sugen på att köpa dom. Plus så finns det massor av andra snygga plagg på hemsidan så kika gärna in där vetja.
 
 
Har ni några frågor till mig? Kanske en frågestund skulle sitta fint. Fråga på! Blogresponse, Mejl([email protected]), eller så kan ni ställa frågan som en kommentar. Vad vill ni veta?
 

Några saker som jag önskar mig till jul!

Fine Liner Eye Stylo
Lösögonfransar inkl Lim
Master SmokyGele KitDK Zazzy
 
Sen vill jag även ha en systemkamra, massor av pengar till att shoppa med! Som ni vet och har märkt så är jag en riktig shoppingbrutta.
 

Maybelline - Master Smoky, 95:- på Kicks

Maybelline Master Smoky
En ögonpenna och ögonskugga i ett. Blev grymt sugen på att köpa den här produkten från Maybelline. Finns på Kicks för 95;- Ska dra in och köpa den här någon dag på lovet. Ronja hänger med då hoppas jag!

3e Advent

Hej! Vaknade vid 11 idag, skönt! Men i morgon är det skolan, sista veckan på ht. Skit skönt att ta lov nu, sen är det bara en termin kvar sen blir det gymnasiet. Hoppas jag kommer inte på Plusgymnasiet så jag kan utbilda mig till stylist. Längtar!!! Vad ska jag hitta på idag då? Jo tänkte paketera julklapparna till min brudar. Sen snygga till mitt rum lite.

3e advent idag, så sjukt! Bara en vecka kvar sen är det jul! Tycker hela året har gått så jäkla snabbt. Och den 6e  januari fyller jag 16!! Seriöst! Börjar bli gammal känns det som, eller gammal och gammal, men äldre! Liksom jag har inte kollat på julkalender i år. Sjukt jag  som typ satt klistrad framför tv dom senaste åren,  men nu så skriter jag i det. Alla andra verkar kolla dom som jag känner i skolan oså  men men. Jag börjar bli vuxen, rolig känsla faktiskt. Men många beslut som måste tas. Men det är väl inte bara som har sånna tankar om sitt liv, det är nu allt börjar, man ska bestämma sin framtid, jobb, gymnasium, vart man ska bo m.m Ibland blir jag tokig och bara vill bli typ 5 igen och skita i allt. Men som sagt det är jul snart, och släkten kommer samlas och vi kommer ha kul! Sen blir det nyår och ja just det! Det har jag glömt att berätta kommer fira den tillsammans med min bästa Ronja i år. Kommer bli så jäkla kul, älskar dig tjejen. Du är bäst! Hoppas du läser detta.

 
Dagens.
Topp, Cubus
Jeans, Hm
Sen hade jag även ett par boots till. Från skogiganten i arboga.

Den här goding blev min idag



Tog fel bild från hm's hemsida när jag visa kavajen första gången. Men så här ser den ut, älskar den!

Lördag

Blir en myslördag för mig idag. Har färgat mitt hår, skulle egentligen vilja ha de brunt men det blev svartbrunt. Men aja får väl jobba med håret så det blir brunt till sommaren. Nu har julklapparna till Sandra och Ronja kommit hem kul! Nu blev det bara att paketera dom och se om dem gillar presenterna, hoppas! Bilder på kavajen kommer senare ikväll.
Från förra helgen.

Hm paketet har kommit

Nu har äntligen hm paketet kommit till butiken. Så i morgon sticker jag och hämtar de. Orkar inte göra det nu, har ju en bit att åka. Har varit hemma i dag för huvud och mensvärk. Kul att man hade båda på samma gång också. Nu värker bara magen som tur är eller tur och tur... Hatar att ha ont någonstans. Tog ju vaccin sprutan i går också. Usch vad ont det gjorde, eller sved gjorde det väl för de mesta men usch, hatar att ta sprutor.!! Men iallfall så har jag gjort en bra grej i dag eller jag håller på med det nu. Jag städar mitt lilla söta rum. Det va ett tag sen och det behövs verkligen.

Letar du efter en festklänning nu till jul & nyår?

Black Label dress Patty black
Klänningen är från Lager 157, kostar 500:-

Den här godingen föll jag för!

179:- Tips necklace

Obh nordica Vågtång

Köpte den här vågtången, som jag har velat ha en lång tid. Nu passa jag på när jag var i ullared. Och nu har jag den. Den är sjuk bra!

Dagens

Kofta,gekås/topp,Gekås/jeans,hm

New in

 
Klicka hem den här goding för några dagar sen. Vad tycker ni? Den var faktiskt på rea också,fick den bara för 100:- Passa på om ni behöver en kavaj, som jag behövde. Finns på hm.

Klickat hem den här.

 
 
Hej! Har klickat hem den här, en 6 bladsrakhyvel. Man får ett provpaket gratis hem till postlådan. Läste en läsaresblogg och såg detta. Blev sugen direkt och klickade in alla person uppgifter och klickade hem de. Hoppas det kommer snart. Vill du också klicka hem det, klicka här.

Några outfitstips

Yvette Jilly-studs                                                  DK Zazzy
                                                                                          Yvette HB3368 nitklack
Vila For Nelly - Kuhlo New Dress
Yvette JY811-811X spetsig

Nu drar jag på julbord

Ha en bra lördagskväll sötnosar.

Ikväll väntas julbord

Hej! Ikväll väntas julbord med pappas jobb, Sandra ska också med. Kommer bli kul att få träffa henne, kommer nog bli mycket skratt och prat. Kommer nog någon bild från det i morgon. Sen tänkte jag visa min nya väska från gekås för bara 169:-

New belt

69,95:- gekås

Ullaredsinköpen del 2

Grön tröja 99:-
Läderarmband 44,95:-
Silverarmband med ett hjärta 39,95:-
Silverarmband 49,95:-
Mobilväska 49,95:-

Det kommer mer inköp senare i dag. Pusss

Soul River

199:-/ för båda. Köpte dom på gekås. Sjukt snygga och bekvämma.

Ullaredsinköpen del 1

Grå tröja 69,95:-
Rött linne m. spets 69,95:-
Klänning 199:-

Sugen på att göra gelenaglar, snabbt och billigt?

Depend Gele Kit
Jag som älskar fina och långa naglar, men mina egna naglar är fula och korta. Sökte faktiskt på nätet, på ''egna gelenaglar'' då kom de upp en blogg. En tjej som hade provet detta gele kit. Hon tyckte det var bra och naglarna sitter kvar länge så om man vill ha fina och fräsha naglar nu till jul och nyår. Så testa de här gele kitet. För bara 159 kronor på Kicks. Själv ska jag försöka få hem de innan jul. Och kanske ett bra julklappstips?

Chocolate brown, Syoss

Köpte den här hårfärgen på ullared. Tänkte byta hårfärg och göra den ljusare. Tycker chokladbrun är så sjukt fint.
Och på tal om ullared, jag ska fixa bilder i morgon. Jag kommer vara hemma tror jag. För jag vill inte till linde, på någon gymnasie grej. För jag vill gå i Örebro inte lindesberg. Plus att jag inte kan komma hem sen, för skolan har inte fixat någon buss hem. Kul..

Elina top

Billiga och snygga toppar, från Gina Tricot, för bara 129 kronor.
 
Sugen på inköpen från ullared som jag berätta om igår? Det kommer upp på bloggen när jag har tid med att blogga om allt. Kommer förhoppningsvis ett video-inlägg om allt, för det är ganska mycket kläder och saker. Får se hur jag gör, annars blir det med bilder. Vad tycker ni? Vanligt inlägg med bilder eller v-inlägg?

Påväg hem



Hej! Nu är bloggerskan tillbaka! Är just nu påväg hem ifrån ullared. Har fått med mig massor av kläder och små saker. Köpte även necäser, haha kan inte stava det men en sminkväska med ett annat ord. Har inte sovit så värst mycket på två dagar så ögon faller igen snart. I lördags så var jag och mamma, pappi på bröllop, sen stack jag och mor till min moster och stack till ullared vid 2 på natten, blää usch längtar till min säng!