Hatar att bli vuxen, seriöst! Många beslut om livet.

Hej! Haha ja ni ser rubriken. Hatar att tänka på framtiden! Liksom om jag väljer att gå stylist på gymnasiet så kanske jag ångrar mig när jag är 25?! Och om jag börjar jobba med hästar, som jag älskar så kanske jag ångrar mig att jag inte tog stylist.. Om jag ska jobba med hästar, så blir jag typ aldrig ledig eller vad man ska säga. Jag har en sån beslutångest alltså. Jag älskar att hålla på istallet och vara ute i naturen. Så jag vet inte om jag skulle kunna på i stan? Alltså haha åhh. Vill inte ta så stora beslut.. Har ju sex hästar nu redan och jag älskar det, men det är mycket jobb. Utsläpp och insläpp, morgon och kväll. Fodring. Slå stolp till nya hagar. Nästa sommar är det tänkte att börja att göra om en gammal ladugård till ett nytt stall. Samt att jag ska ta hit sommar hästar, på bete. Jag är så enormt intresserad av hästar, men jag vet inte.. Jag är skoltrött också, och jag börjar tänka på att jag ska skita i gymnasiet och börja försöka jobba med hästar nu efter skolan direkt. Nu kommer väl alla säga, du måste ha en utbildning först!! Ja de kanske jag behöver, men man kan iallfalla försöka först. Annars får jag kanske gå en kurs istället. Världen går inte under för det liksom. Om jag börjar att jobba med hästar så kommer jag först: Försöka fixa stallet först, har tänkt att det kommer bli runt 12-15 boxar i nya stallet. Att jag kan få några som vill ha stallplats, så tjänar man iallfall någon tusenlapp för det. Sommarhagarna kommer jag få ihop några tusen om de är många som vill ha sommarhagar hos mig. Och det hoppas jag om jag tänker göra det. Sen ska jag försöka utbilda mig till hovslagare & hippolog men de är om några år. Sen ska jag jobba med mina egna hästar riktig rejält så dom blir tama, snälla. Och kanske sätter shettisarna som foderhästar till mindre, när dom blir snälla så man kan lite på dom. Haha ah ni ser jag har mina tankar och drömmar men jag vet inte om det kommer gå så bra..
 
 

Kär i nitar!

Nelly Trend - Courage Jacket
Nelly Trend - Twisted Angle
Nelly Trend - Carla
jacket,nelly trend / twisted angel shoes, nelly trend / carla shoes, nelly trend



Igår var det 11 år sen.

Hejsan alla kära läsare. 
Bloggade inte igår för var till linde på middagen, var inte på en affär som hette mejk. Någon allti allo affär typ haha. Sen drog vi vidare till Fellingsbro och gick till min brorsgrav, de var elva år sen han dog. Så var där med ett ljus och stod där en stund. Många tankar man hade den stunden. Och jag skrev en staus på fb igår och många gilla den. Känns bra att många tänker eller iallfall ser och får veta liksom hur det har varit för mig och min familj. Jag var bara 4 år gammal när han dog i en bilolycka. Men jag kan inte fatta att jag kommer ihåg den dagen då polisen och en präst kom till oss mitt på morgonen. Mamma skrek, ja många hemska minnen för ett litet barn. Ett barn som aldrig får se sen store bror någonsin igen. Kommer alltid få tänka på det, kommer aldrig vara glad att jag har en fantastisk bror som han var. Men jag älskar honom endå, och jag har bilder och några få minnen av honom som jag alltid kommer att i mina tankar. När jag tänker på minnerna så ler jag och får tårar i mina ögon för jag vet att jag aldrig kommer få se dig igen. Bara om du kunde komma för en dag, och vara med mig så att jag skulle få se hur fantastik  du var. Jag älskar dig min käre bror, det kommer jag alltid att göra. Jag hoppas att någon gång får träffa dig igen. Och att vi får börja om på nytt, och leva tillsammans. Men just nu ska jag leva för dig. Och jag hoppas att du vakar över mig. Du är bäst!
 
---
 
Det är min första dag på höstlovet, känns sjukt skönt. Vet inte vad jag ska göra idag. Haha vakna klockan 8?! Jag är sjukt, ja jag vet! Men jag stack till stallet tidigare, och släppte ut pållarna. Det var ju bra det. Har duschat, så nu är jag fräsch igen. Får se om jag hänger med pappa till Örebro, han skulle hämta en snöblad? Eller jag vet inte vad han skulle hämta men haha ja skitsamma.
 
Några har frågat vad jag ska göra på höstlovet. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra? haha men, jag ska iallfall ta hand om mina hästar. Ska försöka komma in till Arboga, och träffa några kära vänner. Skulle vara mysigt att åka och shoppa. Men har inga pengar så nej, de blir ingen shopping för mig. 

Lördag

Hej!
Här är jag igen! Har inte varit så bra på att uppdaterat dom här senaste dagarna. I torsdags var jag hemma från skolan för jag vakna med en extrem mensvärk. Och sen stanna jag hemma i går med. Har inte gjort så mycket dom här dagarna egentligen men har inte tänkt på bloggen. Men kul att ni slänger in kommentarer iallfall, super kul! 
Ska dra till linde senare tror jag och inhandla lite mat till kvällen. 
 
Vad tycker ni jag ska göra med min gymnasieval? Vill gå stylist, men vill också gå en hästlinje för jag är ju grymt hästintresserad. Vilken tycker ni Styilist eller Hästlinje

Montana Tee

Montana tee
Cubus - 149:- 
 
 

Har skaffat blogresponse, så om ni har några frågor. Fråga på men ni får gärna fråga i en kommentar med.

Dagens inköp

Vero Moda - 179,95:- 

Den här mysiga tröjan kommer jag nog ha mycket så sjukt mysig. 

Rattie boot

Nelly Trend - Rattle Boot
Grymt snygga godingar från Nelly Trend för 599:-
Åh blev kär i dom där snyggisarna. Måste fixa pengar! 

today outfit

stickad tröja-bikbokjeans- hmshoes- New yorker

jeffrey campbell - med glitter

Jeffrey Campbell - Lita Shoe
Jeffrey Campbell - Lita Shoe
Jeffrey Campbell - Lita Shoe
1695:- / Nelly.com

Tröja 149:- HM

 
Tröja från H&M, 149:- 
Gillar att de är dragkedjor på sidorna. Och inte så dyrt pris heller, älskar den!
Vad säger ni? Tycker ni om den? 

Ester shirt / Gina Tricot

 
299:- Gina Tricot
Såg den här godingen i Örebro i lördags, köpte den tyvärr inte. Men tänkte ge ett litet tips till er läsare. De är nitar på kragen, så grymt snyggt!

new in

 
Stickad tröja - 199:- - Cubus
Längre linne med hål vid axlarna - 199:- - Rut.m.fl.
Stickad tröja - 199:- - Bikbok
Jacka - 350 :- REA! - Bikbok
Skor - 299:- - New Yorker
 
Det här köpte jag igår, och lite mer men de var mesta bh:ar och trosor. Haha och det vill nog inte ni se. Var till arboga idag igen, var till Sandra blev lite prat och så. Trevligt! Sen så var vi till dollar, hitta ett par kaljar, rosa i siden. Sjukt söta, så köpte ett par. Eller två föresten, för det var 2 för 10:- haha så passa på. Köpte också en ögonskugga, en rosa färgad. Ska väl testa den någon dag. Ni får ha en super mysig söndagskväll hör ni! 
Puss

Haft en trevlig dag med bästa!

Sitter just nu på tåget påväg hem till Arboga. Ska nog stanna kvar några timmar i Arboga om jag får. Sen kommer pappa och hämtar mig senare om jag inte stannar över natten, vi får se! Haft en super trevlig dag iallfall. Massa skratt och prat med bästa. Sen så har vi shoppat massor. Kommer bilder i morgon eller i kväll. Ses,puss!



shopping i morgon

Hejsan alla fina! Idag har jag bara slappat, eller jag var med min far till Arboga i morse. Till hans jobb och sen så skjutsa han hem mig, klockan var väl 12:00 då ungefär. I morgon ska jag upp klockan halv nio ungefär för ska vara hos Ronja klockan 10:00, sen ska vi sticka till station och hoppa på ett tåg som går 10:41. Vi ska in till Örebro och shoppa, och jag är grymt shoppingsugen kan jag berätta!  Sen får jag se om jag kan ligga över hos henne eller om jag åker hem på kvällen. Får se när jag kommer uppdatera nästa gång, men kommer upp en outfit i morgonbitti. Ha de så bra så länge, puss!

OJ RB NICCO - BIKBOK

OJ RB Nicco
799:- Bikbok
Ni undrar väl varför jag bara bloggar om bikbok's kläder, haha eller har jag fel? Men så grymt snygga kläder dom har!

Har som sagt prao

Hej, jag har inte bloggat på några dag. Och det är för att jag har prao, håller på i stallet & hjälper pappa. Sen ska jag börja måla och tapetsera i huset där vi ska flytta till. Kommer bli roligt med nytt rum och möbler. Massa planer för rummer iallfall. En stor garderob ett sminkbord eller nått i de slaget. Skulle vilja ha så man kan sminka och hålla på och fixa med människor. Det är en önskan iallfall.
På lördag får jag se om jag kan komma in till örebro och shoppa lite. Det behövs verkligen.

new tops on bikbok

BW RhinoBW Rhino
BW RHINO - 299:-
BW BL Tom
BW BL TOM - 399:-
 
jag är kär!
 

förbättrat på hårfärgen

Hej! Förbättrade på min hårfärg igår, så nu är jag helt svarthårig. Ska ta en bild i helgen eller i morgon. Varit iskolan som vanligt. En tråkigt och långsam dag. Men Erika fick mig på bra humör som alltid. Haha roligt har vi haft på alla lektioner så några lärare blev lite arga på oss. Men vad gör väl det. I morgon har vi lyxtid efter engelskan så kommer nog upp en dagens outfit när jag är hos Pao eller om jag laddar upp en bild mitt på morgonen. Vi får se helt enkelt. Nu ska jag hjälpa Ronja med hennes design. 
 
Vad vill ni att jag ska blogga om mer? Något speciellt, skriv isåfall!

dagens outfit


black outfit

TT Beats
JP Groupie
Plaggen är från Bikbok. Super snygg och enkelt. Gillar toppen. Lite pling på axlarna gillar't. Nästa inköp kanske? Jo vi får se. 

Problem med finnar?

Här har ni räddningen. Aco's acnemedel. Köpte gelen i dag och acnelösningen för några dagar sen. Känner att det börjar bli bättre i hyn redan. Finnarna börjar gå bort. Och porrmaskar dessutom. Ni kommer säker få se en före - efter bild av mig. 

hair colour

En fin vän ska hjälpa mig att färga håret. Sista gången jag färga så missa jag lite längst bak. Då tänkte jag att någon annan kan göra den här gången så de inte bli någon miss. Köpte i allfall den här. Hoppas det blir bra. 
 
Åh tack alla som kommenterar så fina kommentarer, det värmer mitt lilla hjärta. pusspåer!